PostOn Uutiskirjeet

Asiakkaasi ja sidosryhmäsi haluavat varmasti tietoa organisaatiosi toiminnasta, uusista tuotteista ja merkittävistä tapahtumista. PostOn-joukkoviestijärjestelmällä pidät yhteyttä asiakaskuntaasi hallitusti ja yhdenmukaisesti.

Voit säästää omaa työaikaasi ja jättää viestien luomisen meidän huoleksemme; hoidamme viestin tekemisen ja lähetykset meilitse toimittamanne materiaalin pohjalta.

PostOnia käyttäessäsi asiakkaasi vastaanottavat yksilöllisiä, huoliteltuja uutiskirjeitä.

Sähköisen viestinnän lait ja sähköpostiviestinnän hyvä tapa


Sähköisen viestinnän lait ja sähköpostiviestinnän hyvä tapa määrittelevät kenelle viestin voi - ja kenelle se kannattaa lähettää. Sähköpostia saa lähettää yrityksille, ja myös yksityishenkilöille, mikäli yksityishenkilöltä on tähän nimenomainen lupa. Sähköisestä suoramarkkinoinnista ja mm. evästeiden käytöstä on säädetty Tietoyhteiskuntakaaressa.

Sähköisen markkinointiviestin lähettäminen yksityishenkilölle:

Yritys ei saa lähettää mainospostia yksityishenkilölle, ellei vastaanottaja ole antanut tähän suostumustaan esim. liittyessään yrityksen kanta-asiakkaaksi.

B2B-mainonta, Sähköisen markkinointiviestin lähettäminen yritykselle:

Sähköistä viestintää koskevien lakien mukaan sähköpostimarkkinointia saa suorittaa vähintään yhden seuraavista ehdoista täyttyessä:

- voimassa oleva asiakassuhde
- asemavaltuutus (vastaanottajan toimenkuvaan liittyvistä palveluista tiedottaminen)
- asiakkaalta saatu lupa sähköiseen viestintään

Parhaimman palautteen sähköpostimarkkinoinnista saavat yleensä organisaatiot, jotka ovat keränneet osoitteistonsa omasta asiakaskunnastaan ja sidosryhmistään.

 

PostOnin ominaisuuksia

Viestipohjat

Voimme muotoilla uutiskirjeillenne haluamanne määrän erilaisia graafisia viestipohjia ja päivittää niitä aina tarvittaessa.

Kohderyhmät ja postituslistat

Voimme luoda organisaatiollenne halutun määrän kohderyhmiä eli postituslistoja. Sama vastaanottaja voi kuulua moneen kohderyhmään. Jos viesti lähetetään usealle kohderyhmälle samanaikaisesti, vastaanottaja saa viestin vain kerran, vaikka kuuluisi useaan eri kohderyhmään.

PostOn lisää jokaisen lähetetyn viestin loppuun linkin, jota klikkaamalla vastaanottaja voi erota postituslistalta. Voitte myös lisätä omille www-sivuillenne linkin, jonka avulla sivuilla kävijä voi liittyä postituslistalle.

Viestin tekeminen ja lähettäminen

Viesti voidaan lähettää välittömästi tai ajastetusti, jolloin viestien lähettäminen alkaa automaattisesti haluamanasi ajankohtana. Saman viestin voi lähettää yhtäaikaa monelle kohderyhmälle ja/tai yksittäiselle yhteystiedolle. Viestin voi lähettää joko HTML-muodossa tai tekstimuodossa tai molemmissa.

Viestin seuranta ja kampanjan loppuunsaattaminen

Toimitamme teille lukutilastot, joiden avulla voitte seurata, kuinka moni on lukenut viestin ja klikannut viestissä olevia linkkejä. Palveluistanne kiinnostuneista on mahdollista muodostaa uusia kohderyhmiä.

PostOn sopii suurellekin organisaatiolle

Jos markkinointi on hajautettu usealle henkilölle, organisaatio voi antaa eri henkilöille kohderyhmäkohtaisia oikeuksia. Myyjä voi esimerkiksi lähettää viestejä vain omalle kohderyhmälleen. Tiedotusosasto ylläpitää vain olemassa olevaa asiakaskantaa jne. Kaikki tapahtuu kuitenkin yhteisten pelisääntöjen ja graafisten ohjeiden puitteissa.

Hinnoittelu

Tilin avaaminen 145,00 €
Sis. käyttäjien määrittelyn, toiveidenne mukaisen viestipohjan suunnittelun ja yhteystietojen siirron tilillenne.

Hoidamme viestin tekemisen ja lähetyksen puolestanne
alk. 125,00 €/ lähetys. Tämän lisäksi kustannuksia tulee sentti/ lähetetty viesti.

Hallinnoimme tiliä puolestanne; pidämme kohderyhmät ajan tasalla ja toimitamme teille lukijatilastot jokaisesta lähetyksestä.

Näyttävien, graafisen ohjeistonne mukaisten viestipohjien tekeminen alk. 80,00 €. Ensimmäinen viestipohja kuuluu hintaan tiliä avattaessa.

Hintoihin lisätään alv 24%.


Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä
 

Liity käyttäjäksi 

Liity käyttäjäksi