PostOn- uutiskirjeet ja tiedotteet


Sähköinen viestintä on kustannustehokkain tapa saavuttaa suuri joukko tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneita asiakkaita. Sähköisen viestin avulla tavoitat kotimaan ja ulkomaan asiakkaan hetkessä samaan hintaan.

Uutiskirjepalvelumme on suomalainen - ja suomenkielinen. Toiveitasi kuunnellaan ja niiden mukaan kehitämme tuotteitamme palvelemaan yritystänne yhä paremmin. Hoidamme puolestanne kirjeiden lähetyksen. Sen lisäksi huolehdimme mm. kirjeidenne ja tiedotteidenne "latomisesta" ja ulkoasusta.

Voit myös toteuttaa tehokkaan ja edullisen markkinointikampanjan PostOnin avulla.

Lue lisää  

Visuaalinen viestintä ja graafinen suunnittelu


Visuaalinen ilme ja graafinen suunnittelu ovat tärkeitä osia organisaation viestinnän suunnittelussa. Ulkoasu  vahvistaa kuvaa osaamisesta.

Teemme graafisen suunnittelun toimeksiantoja painotuotteisiin, verkkojulkaisuihin ja suurtulosteisiin. Saat kauttamme vaikkapa käyntikortit, flyerit, messuosaston suunnittelun tai sähköistä markkinointikampanjaanne tukevan lehtimainoksen.

Lue lisää

UUTISKIRJEET JA SALATTU VIESTINTÄ

Lisätietoja ja hinnat löydät palveluiden omilta sivuilta:

Uutiskirjeet

 

GRAAFINEN SUUNNITELU

Esimerkkejä toteuttamistamme ulkoasuista ja graafisesta suunnittelusta mm. käyntikortteihin ja messutulosteisiin löydät portfoliosta.

Portfolio

 


Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä