Tmi Laura Bäckman on toiminut vuodesta 2001 lähtien

 

Laura Bäckman

Yrityksen takana työskentelen minä, Laura Bäckman, naantalilainen kuvataiteen, käsintekemisen ja visuaalisen suunnittelun parissa työskentelevä yrittäjä.

Toiminimimuotoinen yritykseni on perustettu jo vuonna 2001 Lauran Studio -nimellä ja muutettu myöhemmin nimelle Laura Bäckman. Aputoiminimeksi on rekisteröity QUILL Marketing. Asiakkainani on ollut yrityksiä ja yhdistyksiä mikroyrityksistä monikansallisiin yrityksiin - ja kuvataidepuolella olen saanut palvella myös yksityishenkilöitä.

Yritykseni toimintavuosien aikana olen tehnyt töitä myös perheyrityksessämme, Mansoft tietotekniikka Oy:ssä mm. visuaalisen, graafisen suunnittelun parissa, ja toiminut yrittäjäjärjestössä luottamustoimissa.

Olen opiskellut videoeditointia, kuvataiteita,  multimediaa ja ohjelmointia - ja liiketaloutta. Olen liiketalouden koulutusohjelmasta valmistunut tradenomi. Tietosuoja-asetuksen tunnen suhteellisen hyvin. Olen perehtynyt asetukseen erilaisten kurssien ja koulutuksien kautta ja toiminut tietosuojavastaavana.


Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä